-32%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Fototapeter - insprirerande bilder på dina väggar

Fängslande färger och unika motiv är det som kännetecknar våra fototapeter. På Bimago hittar du de allra bästa bilderna att dekorera dina väggar med. Det finns motiv för alla smaker – allt ifrån moderna motiv till klassiska mönster och bilder. Med över 2500 motiv tryckta med hög kvalitet sträcker sig våra fototapeter ifrån färgglada blommor till fascinerande städer med kända panoramavyer. Utöver detta har vi även helt unika tapeter med moderna motiv helt framtagna av våra egna designer, som du inte hittar någon annanstans än här på Bimago. I vår kollektion ingår även motiv av naturliga material såsom stenmurar, betong, träd och skogar. Dessa fototapeter har en mycket dekorativ karaktär som passar perfekt in i moderna miljöer såväl som klassiska och ger verkligen ett djup i rummet. Förmågan att få små rum att kännas stora är verkligen uppskattat av våra kunder. Är du en person som vill ha något som ingen annan har ska du titta närmare på våra 3D-fototapeter. Dessa abstrakta och moderna tapeter rekommenderas verkligen till de som vill förändra, fräscha upp och förnya sin interiör. Våra skräddarsydda tapeter är både billiga och framtagna att följa de senaste trenderna.

Show More Show Less

Fototapeter – perfekt för dina väggar

Kan man försköna ett rum med en fototapet?Absolut! Tack vare våra högupplösta fototapeter i non-woven kan du skapa oändliga stämningar i ditt hem och dessutom är de lätta att rengöra. Fototapeter med kulinariska motiv ger ditt kök eller restaurang en personlighet. Oavsett om det är motiv med frukt, grönsaker eller kaffe – upptäck våra fototapeter i non-woven för ditt kök på Bimago. Fototapeter med subtila inslag och dämpade färger passar perfekt till sovrummet – där du ska slappna av och finna lugn. Ska du å andra sidan ha en fototapet till vardagsrummet så rekommenderar vi våra fototapeter med geometriska mönster eller panorama över t.ex. Manhattan. Letar du efter en passande tapet till barnrummet? Upptäck då våra fototapeter för barn med unika mönster – sagofigurer, gulliga djur och ljusa färger och mönster. Utöver detta hittar du även fototapeter för lite äldre barn och tonåringar med graffiti och gatukonst. Vi önskar dig en trevlig och rolig stund i vår webbutik – Bimago.

Anpassa din fototapet till storleken på väggen

Fototapeter med hög upplösning är perfekta för att täcka stora ytor och väggar. Oavsett om det är landskap, panorama över städer eller blomstermotiv – upptäck den senaste trenden till ett billigt pris. Våra fototapeter kan skräddarsys efter dina väggar där måtten kan anpassas och finns tillgängliga i olika storlekar. Den minsta fototapeten kan beställas som 150x105cm och användas som en bild vilket ramar in rummet och fångar uppmärksamhet. Tvärtemot så kan du få en fototapet som täcker en hel vägg med motiv av vackert snöbeklädda berg eller stora stadspanoramor som t.ex. New York som är bland de populäraste fototapeterna. Kort och gott så hittar du underbara motiv i alla storlekar på Bimago till ett lågt pris.

De bästa egenskaperna med non-woven fototapeter

Fototapeter i non-woven erbjuder stora konfigurationsmöjligheter och är lätta att sätta upp. En av de största fördelarna med fototapeter i non-woven är just uppsättningen – pensla på tapetklister på väggen och sätt sedan upp tapeten. Innan klistret torkar kan du enkelt justera eventuella misstag. Fototapeter i non-woven är okänsliga för smuts och är därför idealiska för kök och lobbys. Vidare rekommenderar vi fototapeter i non-woven för ojämna väggar just eftersom de döljer ojämnheter och mindre skavanker mycket effektivt. Non woven är ett material som är både ljuddämpande och ger isolering mot kyla och passar därför utmärkt till större väggar. Om du söker en modern och unik väggdekoration sä är fototapeter i non-woven ditt självklara val och dessutom enkel att sätta upp.

  • <%= message %>

Fototapeter för rum, kök och badrum - väggdekorationer bimago

31 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Brun
  2. Stil: Modern
Fototapet Amber storm

Fototapet "Amber storm"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Wooden orbit

Fototapet "Wooden orbit"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Fortress of Calm

Fototapet "Fortress of Calm"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Hidden Love

Fototapet "Hidden Love"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Amber haven

Fototapet "Amber haven"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Smoke art

Fototapet "Smoke art"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Cafe Latté

Fototapet "Cafe Latté"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Amber winds

Fototapet "Amber winds"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet  Abstract Utopia

Fototapet " Abstract Utopia"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Stone of Wisdom

Fototapet "Stone of Wisdom"

Pris från: 498,96 kr
Fototapet Sunny Current

Fototapet "Sunny Current"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Painted Emotions

Fototapet "Painted Emotions"

Pris från: 498,96 kr
Fototapet Wooden Finesse

Fototapet "Wooden Finesse"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Chocolate Stones

Fototapet "Chocolate Stones"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Unusual Duet

Fototapet "Unusual Duet"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet  Tangled Madness

Fototapet " Tangled Madness"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Meeting at the Sea

Fototapet "Meeting at the Sea"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Boundless Love

Fototapet "Boundless Love"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Brown Shoal

Fototapet "Brown Shoal"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Fun with Fossils

Fototapet "Fun with Fossils "

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Smoke curls

Fototapet "Smoke curls"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Stone couple

Fototapet "Stone couple"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Desert rose

Fototapet "Desert rose"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Walk in Space

Fototapet "Walk in Space"

Pris från: 599,04 kr