Unika fototapeter ris på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet ris hittar du unika dekorationer för barnrum. Tack vare ett stort urval av moderna tapeter ris kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen ris erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven ris för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter ris finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. ris är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter ris med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen ris, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet ris för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet ris kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten ris så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter ris hittar du många idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter ris fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter ris är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter ris. Dekorationer för dörrar i kollektionen ris låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter ris – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin ris är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter ris, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin ris tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin ris eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin ris är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin ris är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter ris kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna ris.

Fototapeter i kategorin ris och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen ris representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen ris och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter ris, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. ris är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.

 • <%= message %>

Fototapeter i temat: ris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Healthy Heart Food

Fototapet "Healthy Heart Food"

Pris från:
566,91 kr
rainbow background

Fototapet "rainbow background"

Pris från:
566,91 kr
Detox Diet Food

Fototapet "Detox Diet Food"

Pris från:
566,91 kr
many sushi

Fototapet "many sushi"

Pris från:
566,91 kr
朝焼けの水田

Fototapet "朝焼けの水田"

Pris från:
566,91 kr
farmer and farm

Fototapet "farmer and farm"

Pris från:
566,91 kr
ごはん

Fototapet "ごはん"

Pris från:
566,91 kr
実った稲穂

Fototapet "実った稲穂"

Pris från:
566,91 kr
収穫前の稲穂

Fototapet "収穫前の稲穂"

Pris från:
566,91 kr
Oriental food

Fototapet "Oriental food"

Pris från:
566,91 kr
田園

Fototapet "田園"

Pris från:
566,91 kr
Sushi

Fototapet "Sushi"

Pris från:
566,91 kr
レストラン

Fototapet "レストラン"

Pris från:
566,91 kr
稲穂と白米

Fototapet "稲穂と白米"

Pris från:
566,91 kr
Mushroom Risotto

Fototapet "Mushroom Risotto"

Pris från:
566,91 kr
Maki Sushi

Fototapet "Maki Sushi"

Pris från:
566,91 kr
paella

Fototapet "paella"

Pris från:
566,91 kr
和食

Fototapet "和食"

Pris från:
566,91 kr
sushi rolls

Fototapet "sushi rolls"

Pris från:
566,91 kr
Fried chicken

Fototapet "Fried chicken"

Pris från:
566,91 kr
Asian Feast

Fototapet "Asian Feast"

Pris från:
566,91 kr
日本酒

Fototapet "日本酒"

Pris från:
566,91 kr
pieczywo

Fototapet "pieczywo"

Pris från:
566,91 kr
カレー

Fototapet "カレー"

Pris från:
566,91 kr
握り寿司

Fototapet "握り寿司"

Pris från:
566,91 kr
sushi

Fototapet "sushi "

Pris från:
566,91 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21