Unika fototapeter Stor på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Stor hittar du unika dekorationer för barnrum. Tack vare ett stort urval av moderna tapeter Stor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Stor erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Stor för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter Stor finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Stor är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Stor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Stor, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Stor för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Stor kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Stor så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Stor hittar du många idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Stor fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Stor är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Stor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Stor låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Stor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Stor är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Stor, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Stor tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Stor eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Stor är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Stor är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Stor kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Stor.

Fototapeter i kategorin Stor och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Stor representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Stor och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Stor, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Stor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.

 • <%= message %>

Fototapeter i temat: Stor

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
new york city

Fototapet "new york city"

Pris från:
566,91 kr
Fireworks

Fototapet "Fireworks"

Pris från:
566,91 kr
suburban house

Fototapet "suburban house"

Pris från:
566,91 kr
noten

Fototapet "noten"

Pris från:
566,91 kr
Old Beech Tree

Fototapet "Old Beech Tree"

Pris från:
566,91 kr
Office space

Fototapet "Office space"

Pris från:
566,91 kr
$100 dollar bills

Fototapet "$100 dollar bills"

Pris från:
566,91 kr
Japanese room

Fototapet "Japanese room"

Pris från:
566,91 kr
big old tree

Fototapet "big old tree"

Pris från:
566,91 kr
big old tree

Fototapet "big old tree"

Pris från:
566,91 kr
Elephant

Fototapet "Elephant"

Pris från:
566,91 kr
big airplane

Fototapet "big airplane"

Pris från:
566,91 kr
earth

Fototapet "earth"

Pris från:
566,91 kr
tuning abstract

Fototapet "tuning abstract"

Pris från:
566,91 kr
Knot Tangle

Fototapet "Knot Tangle"

Pris från:
566,91 kr
German shepherd

Fototapet "German shepherd"

Pris från:
566,91 kr
Cog wheels

Fototapet "Cog wheels"

Pris från:
566,91 kr
Santiago de Chile

Fototapet "Santiago de Chile"

Pris från:
566,91 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21