-28% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :

Unika fototapeter Fototapeter för vardagsrum på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Fototapeter för vardagsrum upptäcker du häpnadsväckande dekorationer för vägg. Tack vare ett stort utbud av moderna tapeter Fototapeter för vardagsrum kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Fototapeter för vardagsrum erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Fototapeter för vardagsrum för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Fototapeter för vardagsrum finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Fototapeter för vardagsrum är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Fototapeter för vardagsrum med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Dekorationer, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Fototapeter för vardagsrum för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Fototapeter för vardagsrum finner du många dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Fototapeter för vardagsrum så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Dekorationer hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela din hemmiljö. Moderna tapeter Fototapeter för vardagsrum passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Fototapeter för vardagsrum är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Fototapeter för vardagsrum. Dekorationer för vägg i kollektionen Fototapeter för vardagsrum låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Fototapeter för vardagsrum – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Fototapeter för vardagsrum är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Fototapeter för vardagsrum, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Fototapeter för vardagsrum tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Fototapeter för vardagsrum eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Fototapeter för vardagsrum är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Fototapeter för vardagsrum är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Fototapeter för vardagsrum kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Dekorationer.

Fototapeter i kategorin Fototapeter för vardagsrum och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Fototapeter för vardagsrum representerar enbart en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Fototapeter för vardagsrum och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Fototapeter för vardagsrum, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Dekorationer är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.

  • <%= message %>

Fototapeter för vardagsrummet

25 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Stil: Boho
Fototapet Carefree Paradise

Fototapet "Carefree Paradise"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Autumnal Japan

Fototapet "Autumnal Japan"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet My Own Paradise

Fototapet "My Own Paradise"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Waterfall in Chiang Mai, Thailand

Fototapet "Waterfall in Chiang Mai, Thailand "

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Hidden Paradise

Fototapet "Hidden Paradise"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Window in Paradise

Fototapet "Window in Paradise"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Rest on the Island

Fototapet "Rest on the Island"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Coast of the Azure

Fototapet "Coast of the Azure"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Tat Kuang Si Waterfalls

Fototapet "Tat Kuang Si Waterfalls"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Kiss of the Past

Fototapet "Kiss of the Past"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Cascades of Calm

Fototapet "Cascades of Calm"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Forest Prayer

Fototapet "Forest Prayer"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Oriental Garden

Fototapet "Oriental Garden"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Heavenly Peace

Fototapet "Heavenly Peace"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Sunny duo

Fototapet "Sunny duo"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Desolate boat

Fototapet "Desolate boat"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Relaxation and Wellness

Fototapet "Relaxation and Wellness"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Väggdekor Serenity of nature

Fototapet "Serenity of nature"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Dormant volcano

Fototapet "Dormant volcano"

Pris från: 498,96 kr 359,19 kr
Fototapet Japanese garden

Fototapet "Japanese garden"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Bambu

Fototapet "Bambu"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Fog and bamboo forest

Fototapet "Fog and bamboo forest"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Väggtapet Sol och bambu

Fototapet "Sol och bambu"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Fototapet Good morning

Fototapet "Good morning"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr
Väggdekor Impeccability of the Orchid

Fototapet "Impeccability of the Orchid"

Pris från: 599,04 kr 431,28 kr