tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :
Återvänd till butiken

Produktionstid

Alla beställningar aktiveras direkt efter registrerad inbetalning. Produktionstiden räknas ifrån den dagen då vi registrerat inbetalning till den dagen då vi skickar ut beställningen.

Produktionstiden är beroende på vilken produkttyp som väljs. T.ex. skiljer sig produktionstiden för handmålade tavlor och väggdekor. Våra ordinära produktionstider finns presenterade här under.

Om du vill påskynda din beställning rekommenderar vi valet “Express Service” som du görs under produktsidan när du konfigurerar din produkt.Produkttyp Produktionstid Produktionstid med
tillval Express service
 
Handmålade tavlor 20 arbetsdagar 10 arbetsdagar
Tryck på duk 14 arbetsdagar 7 arbetsdagar
Tryck på duk - HandArt 14 arbetsdagar 7 arbetsdagar
Tryck på plexiglas 20 arbetsdagar 10 arbetsdagar
Fototapet 10 arbetsdagar 5 arbetsdagar
Soffbord 8 arbetsdagar 4 arbetsdagar


Frakttiden till Sverige beräknas till ca. 5 arbetsdagar. Du hittar mer information angående frakt här.

Accepterade betalningsmetoder:

Bank-kort och kreditkort PayPal Plusgiro

Vi accepterar inte:

Check Postförskott / mot faktura
 

Bank-kort och kreditkort

Om du väljer detta betalningssätt kommer du i slutet av beställningsprocessen omdirigeras till betalningssidan för kortbetalning. Hela förfarandet för betalning med bank-kort hanteras av Moneybookers / Skrill som är vår partner som ansvarar för säkerheten för onlinetransaktioner. Kortuppgifterna sänds med ett säkerhetsprotokoll SLL som är den mest vedertagna metoden för att sända konfidentiella eller känsliga uppgifter för att säkerställa ett fullständigt skydd av all data.
Vi accepterar alla vanliga bank-kort och kreditkort såsom Visa, Mastercard, American Express, Diners Club m.fl.

PayPal

Om du har valt detta betalningsalternativ kommer du, i slutet av din beställning, omdirigeras till PayPal’s betalningssida.
Om du redan har ett konto på PayPal kan du logga in och fullfölja betalningen direkt från ditt konto. Om du inte har registrerat dig på PayPal kan du även skapa ett nytt konto eller göra din betalning genom ett gästkonto.

Plusgiro

Om du väljer detta betalningsalternativ skickar vi dig, efter avslutat beställning, en e-postbekräftelse med de uppgifter som behövs för att genomföra en Plusgiroinbetalning.
VIKTIGT! Vi ber dig att skriva ditt ordernummer vid Plusgiro inbetalning i meddelandefältet (inte OCR) så vi kan enkelt spåra inbetalningen till din beställning.
Kom ihåg att inbetalning till Plusgiro vanligtvis tar 3-5 bankdagar (denna tid kan vara olika för olika banker). Snarast vi registrerat din inbetalning skickas en betalningsbekräftelse via e-post och din beställning aktiveras för produktion.

Betalningsmetoder vi inte accepterar

Vi ber om ursäkt, men vi accepterar inte betalning med check. Betalningsförfarandet i dessa fall är mycket komplicerat både för oss och för bankerna och oftast tar lång tid.
Tyvärr kan vi inte acceptera betalning efter leverans. Detta på grund av att varje beställning tillverkas unikt och individuellt efter just dina preferenser.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär och hänvisar dig att välja något av de tillgängliga betalningsalternativen: kreditkort , PayPal eller förskottsbetalning via Plusgiro. Inga beställningar aktiveras förrän vi registrerat en inbetalning.

Transportföretag

Vi använder oss endast av de absolut största transportföretagen för försändelser i Europa - UPS och DPD. Av erfarenhet vet vi vikten och tillförlitligheten att snabbt kunna spåra försändelser via internet via kollinummer som skickas ut direkt efter din beställning har skickats ut. Du behöver alltså inte oroa dig för att ditt paket går förlorat då du kan följa det via transportörens hemsida och även se beräknad leveransdag och leveranstid. Alla försändelse är dessutom försäkrade!
Alla försändelse till Sverige sker via UPS.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden för tavlor beräknas separat för varje produkt. Köper du fler än en produkt kommer fraktkostnaden för varje efterföljande produkt att minska.
För väggdekor och fototapet beräknas fraktkostnaden totalt för varje beställning (dvs. även om du beställer fler än en väggdekor eller fototapet är frakten detsamma). OBSERVERA! Om du beställer olika produkttyper i samma beställning (t.ex. tavlor, väggdekor och fototapet) kommer fraktkostnaden att beräknas separat för varje produkttyp. Av tekniska skäl kan vi då endast sammanställa en försändelse per produkttyp.

Våra fraktkostnader är följande:

Tavlor och soffbord

Land Fraktkostnad för första produkten Fraktkostnad för varje
efterföljande produkt
Sverige 209.95 SEK 105 SEK
UPP ^

Fototapet och väggdekor

Land Fraktkostand för första produkten Fraktkostnad för varje
efterföljande produkt
Sverige 208.95 SEK 0 SEK
UPP ^

Leveranser

Snarast din produkt är färdig att skickas så skickas en försändelsebekräftelse till dig via e-post. Per automatik skickar vi också ditt individuella spårningsnummer så att du kan spåra din försändelse online via transportörens hemsida.
Leveranstiden till Sverige är ca. 5 arbetsdagar. Vid eventuella förseningar eller andra problem med transporten ber vi dig att kontakta transportören direkt så att du kan t.ex. ändra leveransadress eller ändra leveransdag. All information om försändelse finns tillgänglig i försändelsebekräftelsen.

Leveranser utanför EU

Om du vill skicka paket till ett annat land, ber vi att du kontaktar oss innan du gör beställningen i syfte att beräkna fraktkostnader.

OBSERVERA! Fraktkostnaderna kan vara högre än den vanliga kostnaden när det gäller leveranser till områden som, enligt transportören, betraktas som avlägsna områden (t.ex. små öar, otillgängliga områden etc..).

För försändelser utanför EU åtligger det i mottagens ansvar att betala alla extra avgifter (t.ex. tullar, tullavgifter).