BLACK DAYS upp till -70% rabatt Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :
photo: Minnesresa– så började vi 2004
Om du skulle besökt oss för 11 år sedan, när vi skapade Bimago, skulle du säkerligen inte att känna igen vårt kontor. Inte bara för att det var belägrat i en lägenhet tillhörande grundarens mormor. Det fanns inte heller den stora skara människor eller storformatsskrivare som finns idag i nya stora rymliga lokaler. Det fanns dock tre unga konstnärer med en plan för att förändra världen ... Nja, kanske inte förändra, men åtminstone att försköna det lite. Våra första målningar skapades i samma lägenhet där de hängdes på väggarna för att torka medan vi organiserade alla internationella transporter - till förvåning för omgivningen omedvetna om att fanns ett konstgalleri intill deras hem.
photo: Målarverkstaden. Många färger blir det!
Det dröjde inte länge innan beställningar började avlösa varandra. Produktionen planerades för en månad i förväg och våra konstnärer arbetade hårt på natten, uppmuntrade av pizza och skämt ifrån logistikavdelningen som förberedde alla paketen sida vid sida. Sedan blev det dags för de första storformatsskrivarna. Vi var så glada som barn på julafton. Att få skapa mönster med digitala bilder och fotografier! För att hitta en plats åt våra nyförvärv (som blev början till vår teknologiska maskinpark) flyttade vi åtta månader senare verksamheten till en ny byggnad med stor potential och inspirerande atmosfär. Här hittar du oss även i dag - även om lokalerna, våra kontor och produktionshallarna har vuxit nästan tiofalt.
photo: Arbete pågår. På kontorsväggarna - Bimago tapeter :) :)
Vårt team var internationell redan ifrån början. På grund av detta har vårt perspektiv aldrig varit begränsad till endast ett land. Vi hade en större och bredare vision! I början såldes de flesta av Bimagos målningar till tyska familjer. Idag stödjer Bimago 11 språk åt 17 länder och därutöver har våra väggdekorationer funnit sin väg till sammanlagt mer än fyrtio länder runt om i världen. Fjärran länder som Brasilien och Kongo. I våra loggböcker hittar vi även paket som rest upp till 14000 km för att nå kunder i Australien.
photo: Bimago maskinpark.
Vi kommit en lång väg från vårt lilla företag lägenheten till det internationella företag med global försäljning vi är idag. 2015 var vi över 250 anställda som arbetade i kontor och hallar med en total yta på över än 3000 m2! Vi har skapat mer än 16 000 originalmotiv och våra 24 storformatsskrivare bara väntar på att tillverka en canvastavla, tapet eller en väggdekor. Vi hoppas att du hittar en dekoration för ditt hem och blir en av de över 550 000 nöjda kunderna hittills!

Unika motiv och tillverkningstekniker:

Du kan välja mellan en handmålad tavla, canvastavla eller Premium Print som är en teknik som skapats särskilt för Bimago med originalmönster ifrån begåvade konstnärer.

Snabb och enkel montering

Vi lägger mycket tanke och arbete i våra produkter så att du inte ska behöva göra det! Du kan få dina tavlor färdigmonterade på kilram, tapeter på material lätta att klistra upp och väggdekorer på smidigt avtagbar film.

Att förstå alla

Talar du bara svenska? Lugn, vi kommer att hitta ett gemensamt språk! Vi talar upp till 11 språk - däribland svenska, portugisiska och holländska.

Valet är helt och hållet ditt

Tjockare kilram, en annan teknik, större storlek? Inga problem - välj en tavla eller en tapet som bäst passar dig och din bostad.

En butik du kan lita på

Transaktioner i vår webbutik är säkrade genom SSL-kryptering. Returpolicyn tillåter dig att returnera köpta varor inom 30 dagar och vår kundtjänst svarar gärna på alla dina frågor och funderingar.

Leverans till alla länder i världen

Hittills har våra produkter har levererats till över 40 länder. Vi ökar detta värde gladeligen åt dig! Berätta bara var ditt hem är och vi kommer att leverera paketet till din dörr.