obrazy

Zen - tavlor, målningar och canvastavlor

148 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filter

Zen - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Zen finner du otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Zen så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zen är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Zen skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Zen finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Zen är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Zen finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Zen, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Zen för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zen finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zen att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Zen är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zen passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Zen är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Zen kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Zen som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Zen skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Zen som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Zen. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zen kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Zen utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Zen på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZen och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra canvastavlor Zen . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Zen passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerZen och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med målningar Zen ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!