Tavlor Vintage - handmålade tavlor och canvastavlor

205 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Vintage - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Vintage hittar du unika dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Vintage så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vintage är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Vintage fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Vintage finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Vintage är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Vintage finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vintage, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Vintage för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vintage finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vintage att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Vintage är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Vintage passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vintage är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Vintage lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Vintage som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vintage skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Vintage som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Vintage. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vintage kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Vintage utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vintage i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVintage och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra tavlor Vintage . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Vintage passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerVintage och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor Vintage ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!