obrazy

Tavlor Vintage - handmålade tavlor och canvastavlor

221 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Vintage - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Vintage hittar du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Vintage så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vintage är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Vintage fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Vintage finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Vintage är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Vintage finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Vintage, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Vintage för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vintage finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vintage att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Vintage är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Vintage passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Vintage är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vintage kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Vintage som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vintage skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Vintage som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Vintage. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vintage kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Vintage utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vintage i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVintage och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Vintage . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Vintage passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenVintage och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Vintage ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!