obrazy

Urban konst - tavlor, målningar och canvastavlor

218 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Urban konst - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Urban konst finns otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Urban konst så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Urban konst är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Urban konst skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Urban konst finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Urban konst är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Urban konst finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Urban konst, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Urban konst för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Urban konst upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Urban konst att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Urban konst är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Urban konst passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Urban konst är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Urban konst kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Urban konst som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Urban konst skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Urban konst som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Urban konst. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Urban konst kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Urban konst utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Urban konst i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorUrban konst och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna väggdekorer Urban konst . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Urban konst passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorUrban konst och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Urban konst ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!