Tavlor Kök - handmålade tavlor och canvastavlor

80 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Filter

Kök - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Kök finner du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Kök så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kök är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kök fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Kök finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Kök är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Kök finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kök, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Kök för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kök finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kök att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Kök är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kök passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kök är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kök kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Kök som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kök skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kök som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kök. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kök kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Kök utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kök i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKök och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika målningar Kök . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kök passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKök och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Kök ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!