obrazy

Tavlor Kök - handmålade tavlor och canvastavlor

81 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Filter

Kök - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Kök finns vackra dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Kök så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kök är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Kök fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Kök finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Kök är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Kök finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kök, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Kök för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kök finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kök att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kök är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Kök passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Kök är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kök lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Kök som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kök skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kök som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kök. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kök kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Kök utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kök på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKök och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Kök . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Kök passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKök och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Kök ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!