obrazy

Tavlor Frukt - handmålade tavlor och canvastavlor

41 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Frukt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Frukt hittar du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Frukt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Frukt är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Frukt fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Frukt finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Frukt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Frukt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Frukt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Frukt för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Frukt finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Frukt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Frukt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Frukt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Frukt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Frukt kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Frukt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Frukt skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Frukt som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Frukt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Frukt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Frukt utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Frukt i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFrukt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna tavlor Frukt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Frukt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorFrukt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Frukt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!