Tavlor Frukt - handmålade tavlor och canvastavlor

40 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Frukt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Frukt finns unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Frukt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Frukt är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Frukt fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Frukt finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Frukt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Frukt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Frukt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Frukt för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Frukt upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Frukt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Frukt är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Frukt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Frukt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Frukt lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Stilleben på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Frukt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Frukt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Frukt som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Frukt. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Frukt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Frukt utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Frukt på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFrukt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra tavlor Frukt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Frukt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerFrukt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med tavlor Frukt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!