Venedig - tavlor, målningar och canvastavlor

20 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Venedig - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Venedig finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Venedig så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Venedig är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Venedig fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Venedig finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Venedig är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Venedig finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Venedig, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Venedig för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Venedig upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Venedig att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Venedig är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Venedig passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Venedig är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Venedig lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Venedig som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Venedig skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Venedig som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Venedig. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Venedig kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Venedig utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Venedig i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVenedig och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Venedig . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Venedig passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorVenedig och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Venedig ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!