Rom - tavlor, målningar och canvastavlor

6 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Rom - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Rom finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Rom så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rom är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Rom fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Rom finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Rom är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Rom finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Rom, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Rom för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rom finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rom att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Rom är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Rom passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Rom är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Rom kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Rom som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Rom skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Rom som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Rom. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rom kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Rom utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Rom i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRom och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Rom . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Rom passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorRom och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med målningar Rom ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!