obrazy

Berlin - bilder, fotografier och reproduktioner på duk

9 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Berlin - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Berlin kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Berlin så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berlin är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Berlin fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Berlin finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Berlin är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Berlin finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Berlin, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Berlin för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berlin finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berlin att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Berlin är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Berlin passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Berlin är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Berlin lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Berlin som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Berlin skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Berlin som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Berlin. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berlin kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Berlin utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Berlin på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerlin och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna tavlor Berlin . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Berlin passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenBerlin och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Berlin ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!