Retro - tavlor, målningar och canvastavlor

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Retro - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Retro hittar du otroliga dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av tavlor med foto Retro så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Retro är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Retro fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Retro finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Retro är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Retro finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Retro, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Retro för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Retro upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Retro att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Retro är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Retro passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Retro är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Retro kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Retro som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Retro skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Retro som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Retro. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Retro kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Retro utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Retro på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRetro och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Retro . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Retro passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorRetro och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Retro ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!