obrazy

Tavlor Silhuett - handmålade tavlor och canvastavlor

127 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filter

Siluett - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Siluett hittar du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Siluett så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Siluett är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Siluett skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Siluett finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Siluett är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Siluett finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Siluett, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Siluett för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Siluett upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Siluett att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Siluett är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Siluett passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Siluett är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Siluett kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Människor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Siluett som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Siluett skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Siluett som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Siluett. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Siluett kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Siluett utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Siluett på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSiluett och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Siluett . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Siluett passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorSiluett och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Siluett ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!