Tavlor Silhuett - handmålade tavlor och canvastavlor

126 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filter

Siluett - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Siluett kommer du att upptäcka underbara dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Siluett så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Siluett är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Siluett fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Siluett finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Siluett är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Siluett finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Siluett, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Siluett för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Siluett upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Siluett att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Siluett är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Siluett passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Siluett är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Siluett kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Siluett som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Siluett skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Siluett som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Siluett. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Siluett kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Siluett utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Siluett i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSiluett och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Siluett . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Siluett passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerSiluett och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Siluett ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!