obrazy

Tavlor Porträtt - handmålade tavlor och canvastavlor

100 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filter

Porträtt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Porträtt finns vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Porträtt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Porträtt är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Porträtt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Porträtt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Porträtt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Porträtt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Porträtt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Porträtt för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Porträtt finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Porträtt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Porträtt är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Porträtt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Porträtt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Porträtt lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Människor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Porträtt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Porträtt skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Porträtt som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Porträtt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Porträtt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Porträtt utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Porträtt i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorPorträtt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika väggdekorer Porträtt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Porträtt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenPorträtt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Porträtt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!