Tavlor Egyptiska figurer - handmålade tavlor och canvastavlor

7 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Egyptiska figurer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Egyptiska figurer finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tryck på duk Egyptiska figurer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Egyptiska figurer är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Egyptiska figurer skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Egyptiska figurer finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Egyptiska figurer är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Egyptiska figurer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Egyptiska figurer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Egyptiska figurer för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Egyptiska figurer finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Egyptiska figurer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Egyptiska figurer passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Egyptiska figurer lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Egyptiska figurer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Egyptiska figurer som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Egyptiska figurer. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Egyptiska figurer utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Egyptiska figurer i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorEgyptiska figurer och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Egyptiska figurer . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Egyptiska figurer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenEgyptiska figurer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Egyptiska figurer ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!