obrazy

Tavlor Träd - handmålade tavlor och canvastavlor

177 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filter

Träd - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Träd kommer du att upptäcka underbara dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Träd så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Träd är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Träd skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Träd finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Träd är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Träd finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Träd, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Träd för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Träd finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Träd att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Träd är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Träd passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Träd är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Träd lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Landskap på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Träd som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Träd skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Träd som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Träd. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Träd kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Träd utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Träd i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTräd och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna väggdekorer Träd . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Träd passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenTräd och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Träd ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!