Tavlor Träd - handmålade tavlor och canvastavlor

174 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filter

Träd - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Träd finns intressanta dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Träd så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Träd är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Träd skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Träd finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Träd är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Träd finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Träd, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Träd för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Träd upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Träd att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Träd är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Träd passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Träd är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Träd kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Träd som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Träd skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Träd som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Träd. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Träd kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Träd utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Träd på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTräd och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Träd . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Träd passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorTräd och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Träd ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!