obrazy

Tavlor Berg - handmålade tavlor och canvastavlor

44 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Berg - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Berg finns vackra dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tryck på duk Berg så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berg är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Berg fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Berg finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Berg är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Berg finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Berg, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Berg för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berg finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berg att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Berg är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Berg passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Berg är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Berg kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Landskap på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Berg som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Berg skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Berg som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Berg. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berg kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Berg utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Berg i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerg och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Berg . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Berg passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorBerg och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Berg ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!