Hem - bilder, fotografier och reproduktioner på duk

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Hem - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Hem finner du unika dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tavlor med foto Hem så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Hem är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Hem fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Hem finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Hem är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Hem finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Hem, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Hem för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Hem upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Hem att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Hem är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Hem passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Hem är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Hem kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Hem som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Hem skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Hem som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Hem. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Hem kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Hem utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Hem på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorHem och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Hem . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Hem passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorHem och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Hem ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!