obrazy

Tavlor Zebra - handmålade tavlor och canvastavlor

11 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Zebra - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Zebra finner du intressanta dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Zebra så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zebra är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Zebra fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Zebra finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Zebra är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Zebra finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Zebra, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Zebra för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zebra finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zebra att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Zebra är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Zebra passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Zebra är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Zebra kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Zebra som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Zebra skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Zebra som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Zebra. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zebra kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Zebra utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Zebra i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZebra och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna tavlor Zebra . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Zebra passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorZebra och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Zebra ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!