Tavlor Zebra - handmålade tavlor och canvastavlor

11 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Zebra - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Zebra hittar du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tryck på duk Zebra så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zebra är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Zebra skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Zebra finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Zebra är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Zebra finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Zebra, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Zebra för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zebra finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zebra att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Zebra är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zebra passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Zebra är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Zebra kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Zebra som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Zebra skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Zebra som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Zebra. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zebra kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Zebra utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Zebra i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZebra och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra tavlor Zebra . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Zebra passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerZebra och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Zebra ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!