Tavlor Tjurar - handmålade tavlor och canvastavlor

7 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Tjurar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tjurar kommer du att upptäcka unika dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av handmålade tavlor Tjurar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tjurar är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tjurar skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Tjurar finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Tjurar är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Tjurar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tjurar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Tjurar för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tjurar finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tjurar att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tjurar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tjurar passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tjurar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tjurar lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Tjurar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tjurar skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Tjurar som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tjurar. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tjurar kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Tjurar utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tjurar i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTjurar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Tjurar . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Tjurar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTjurar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Tjurar ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!