obrazy

Tavlor Tjurar - handmålade tavlor och canvastavlor

7 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Tjurar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tjurar finns underbara dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tavlor med foto Tjurar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tjurar är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tjurar skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Tjurar finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Tjurar är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Tjurar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Tjurar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Tjurar för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tjurar finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tjurar att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tjurar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Tjurar passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tjurar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tjurar lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Tjurar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tjurar skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Tjurar som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Tjurar. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tjurar kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Tjurar utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tjurar i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTjurar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa canvastavlor Tjurar . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Tjurar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorTjurar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Tjurar ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!