obrazy

Tavlor Kor - handmålade tavlor och canvastavlor

8 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Kor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Kor hittar du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av handmålade tavlor Kor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kor är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Kor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Kor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Kor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Kor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Kor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kor finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Kor lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Kor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Kor skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kor som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Kor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Kor utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Kor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa tavlor Kor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Kor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!