Tavlor Kor - handmålade tavlor och canvastavlor

8 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Kor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Kor kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Kor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kor är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Kor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Kor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Kor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Kor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kor upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Kor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Kor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kor lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Kor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Kor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kor som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Kor utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kor på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Kor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Kor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorKor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Kor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!