obrazy

Tavlor Katter - handmålade tavlor och canvastavlor

26 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Katter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Katter finner du otroliga dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av handmålade tavlor Katter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Katter är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Katter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Katter finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Katter är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Katter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Katter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Katter för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Katter finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Katter att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Katter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Katter passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Katter är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Katter kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Katter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Katter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Katter som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Katter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Katter kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Katter utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Katter i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKatter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Katter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Katter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKatter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Katter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!