Tavlor Katter - handmålade tavlor och canvastavlor

26 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Katter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Katter kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Katter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Katter är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Katter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Katter finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Katter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Katter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Katter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Katter för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Katter upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Katter att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Katter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Katter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Katter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Katter kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Katter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Katter skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Katter som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Katter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Katter kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Katter utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Katter i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKatter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Katter . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Katter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKatter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Katter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!