obrazy

Tavlor Elefanter - handmålade tavlor och canvastavlor

12 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Elefanter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Elefanter finns fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tryck på duk Elefanter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Elefanter är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Elefanter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Elefanter finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Elefanter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Elefanter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Elefanter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Elefanter för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Elefanter upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Elefanter att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Elefanter är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Elefanter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Elefanter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Elefanter kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Elefanter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Elefanter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Elefanter som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Elefanter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Elefanter kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Elefanter utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Elefanter på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorElefanter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa canvastavlor Elefanter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Elefanter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerElefanter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Elefanter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!