obrazy

Tavlor Djur - handmålade tavlor och canvastavlor

200 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Djur kommer du att upptäcka unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Djur är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Djur fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Djur finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Djur för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Djur upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Djur att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Djur är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Djur passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Djur är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Djur lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Djur skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Djur som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Djur. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Djur kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Djur utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Djur i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDjur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Djur . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorDjur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Djur ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!