Tavlor Djur - handmålade tavlor och canvastavlor

192 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filter

Djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Djur kommer du att upptäcka unika dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Djur är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Djur skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Djur finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Djur för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Djur finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Djur att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Djur är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Djur passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Djur är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Djur lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Djur skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Djur som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Djur. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Djur utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Djur i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDjur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika målningar Djur . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerDjur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med målningar Djur ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!