obrazy

Tavlor Vallmo - handmålade tavlor och canvastavlor

304 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Vallmo - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Vallmo finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Vallmo så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vallmo är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Vallmo skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Vallmo finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Vallmo är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Vallmo finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vallmo, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Vallmo för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vallmo finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vallmo att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Vallmo är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Vallmo passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vallmo är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Vallmo kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Vallmo som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vallmo skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Vallmo som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Vallmo. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vallmo kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Vallmo utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vallmo i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVallmo och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika canvastavlor Vallmo . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Vallmo passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorVallmo och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Vallmo ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!