Tavlor Vallmo - handmålade tavlor och canvastavlor

300 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Vallmo - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Vallmo finns otroliga dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Vallmo så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vallmo är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Vallmo fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Vallmo finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Vallmo är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Vallmo finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Vallmo, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Vallmo för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vallmo finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vallmo att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Vallmo är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Vallmo passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vallmo är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vallmo lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Vallmo som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Vallmo skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Vallmo som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Vallmo. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vallmo kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Vallmo utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Vallmo i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVallmo och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Vallmo . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Vallmo passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenVallmo och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Vallmo ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!