obrazy

Tavlor Solrosor - handmålade tavlor och canvastavlor

22 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Solrosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Solrosor finns fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tryck på duk Solrosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Solrosor är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Solrosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Solrosor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Solrosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Solrosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Solrosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Solrosor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Solrosor finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Solrosor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Solrosor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Solrosor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Solrosor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Solrosor kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Solrosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Solrosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Solrosor som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Solrosor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Solrosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Solrosor utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Solrosor i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSolrosor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Solrosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Solrosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenSolrosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Solrosor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!