Tavlor Solrosor - handmålade tavlor och canvastavlor

22 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Solrosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Solrosor hittar du otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Solrosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Solrosor är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Solrosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Solrosor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Solrosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Solrosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Solrosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Solrosor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Solrosor finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Solrosor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Solrosor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Solrosor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Solrosor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Solrosor kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Solrosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Solrosor skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Solrosor som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Solrosor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Solrosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Solrosor utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Solrosor i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSolrosor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra målningar Solrosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Solrosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorSolrosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Solrosor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!