Tavlor Rosor - handmålade tavlor och canvastavlor

38 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Rosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Rosor hittar du underbara dekorationer för väggar. Med ett stort urval av handmålade tavlor Rosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rosor är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Rosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Rosor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Rosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Rosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Rosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Rosor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rosor finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rosor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Rosor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Rosor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Rosor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Rosor lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Rosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Rosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Rosor som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Rosor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Rosor utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Rosor på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRosor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa tavlor Rosor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Rosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenRosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Rosor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!