obrazy

Tavlor Rosor - handmålade tavlor och canvastavlor

39 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Rosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Rosor finner du unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Rosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rosor är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Rosor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Rosor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Rosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Rosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Rosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Rosor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rosor finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rosor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Rosor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Rosor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Rosor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Rosor lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Rosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Rosor skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Rosor som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Rosor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Rosor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Rosor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRosor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Rosor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Rosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorRosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Rosor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!