obrazy

Tavlor Liljor - handmålade tavlor och canvastavlor

51 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Filter

Liljor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Liljor kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Liljor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Liljor är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Liljor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Liljor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Liljor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Liljor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Liljor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Liljor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Liljor finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Liljor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Liljor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Liljor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Liljor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Liljor lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Liljor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Liljor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Liljor som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Liljor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Liljor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Liljor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Liljor på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLiljor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Liljor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Liljor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerLiljor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Liljor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!