Tavlor Liljor - handmålade tavlor och canvastavlor

48 produkter tillgängliga i denna kategori

Filter

Liljor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Liljor finns vackra dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tryck på duk Liljor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Liljor är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Liljor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Liljor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Liljor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Liljor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Liljor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Liljor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Liljor upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Liljor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Liljor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Liljor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Liljor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Liljor kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Liljor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Liljor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Liljor som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Liljor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Liljor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Liljor utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Liljor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLiljor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Liljor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Liljor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorLiljor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Liljor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!