obrazy

Tavlor Kallas - handmålade tavlor och canvastavlor

207 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Kallas - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Kallas kommer du att upptäcka unika dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Kallas så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kallas är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kallas fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Kallas finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Kallas är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Kallas finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kallas, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Kallas för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kallas finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kallas att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kallas är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Kallas passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Kallas är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kallas kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Kallas som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kallas skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Kallas som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kallas. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kallas kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Kallas utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kallas i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKallas och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Kallas . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kallas passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKallas och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Kallas ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!