obrazy

Moderna tavlor - handmålade tavlor och canvastavlor

1033 produkter tillgängliga i denna kategori

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22

Filter

Modernt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Modernt finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tavlor med foto Modernt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Modernt är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Modernt fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Modernt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Modernt är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Modernt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Modernt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Modernt för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Modernt finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Modernt att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Modernt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Modernt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Modernt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Modernt kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Modernt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Modernt skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Modernt som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Modernt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Abstrakt kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Modernt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Modernt utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Modernt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorModernt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Modernt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Modernt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorModernt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Modernt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!