Moderna tavlor - handmålade tavlor och canvastavlor

1021 produkter tillgängliga i denna kategori

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22

Filter

Modernt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Modernt finns vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Modernt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Modernt är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Modernt skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Modernt finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Modernt är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Modernt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Modernt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Modernt för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Modernt upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Modernt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Modernt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Modernt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Modernt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Modernt kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Modernt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Modernt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Modernt som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Modernt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Modernt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Modernt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Modernt på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorModernt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Modernt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Modernt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorModernt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Modernt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!