obrazy

Tavlor Blommor - handmålade tavlor och canvastavlor

199 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filter

Blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Blommor hittar du vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blommor är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Blommor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Blommor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Blommor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blommor upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blommor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Blommor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Blommor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Blommor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Blommor kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Blommor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Blommor som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Blommor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Abstrakt kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blommor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Blommor utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Blommor i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlommor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Blommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenBlommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Blommor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!