Abstrakta tavlor - handmålade tavlor och canvastavlor

2618 produkter tillgängliga i denna kategori

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 55

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 55

Filter

Abstrakt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Abstrakt kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tryck på duk Abstrakt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Abstrakt är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Abstrakt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Abstrakt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Abstrakt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Abstrakt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Abstrakt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Abstrakt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Abstrakt upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Abstrakt att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Abstrakt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Abstrakt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Abstrakt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Abstrakt lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Abstrakt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Abstrakt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Abstrakt som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Abstrakt. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Abstrakt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Abstrakt utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Abstrakt i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorAbstrakt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Abstrakt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Abstrakt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerAbstrakt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Abstrakt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!