Tavlor - handmålade tavlor, målningar och canvastavlor

6802 produkter tillgängliga i denna kategori

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 142

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 142

Filter

Tavlor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tavlor hittar du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Tavlor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tavlor är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Tavlor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Tavlor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Tavlor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Tavlor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tavlor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Bimagodär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Tavlor Tavlor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tavlor finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tavlor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Tavlor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tavlor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Tavlor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Tavlor lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Bimago på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Tavlor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Tavlor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tavlor som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tavlor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Bimago kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tavlor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Tavlor utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Tavlor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTavlor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Tavlor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Tavlor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Bimago är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTavlor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Tavlor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!