• <%= message %>

Plåtskylt Today I am excited about everything

Bildnummer:92109
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Today I am excited about everything"

Posters på metall "Today I am excited about everything" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra plåtskylt "Today I am excited about everything" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en poster tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Today I am excited about everything" är det bästa valet med tanke på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Today I am excited about everything" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Today I am excited about everything" och våra andra tavlor från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.