• <%= message %>

Plåtskylt Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]

Bildnummer:90164
 Artist:Luflee

Produktvarianter:

  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]"

Plåtskylt "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra poster på metall "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]" är det bästa valet med tanke på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekorationer där "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både poster på metall "Sergio Bambaren - Breche die Regeln [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.