• <%= message %>

Plåtskylt Retro style: Street Gang [Allplate]

Bildnummer:90363
 Artist:Pablo
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Retro style: Street Gang [Allplate]"

Plåtskylt "Retro style: Street Gang [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra plåtskylt "Retro style: Street Gang [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "Retro style: Street Gang [Allplate]" är det bästa valet med tanke på trendighet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekorationer där "Retro style: Street Gang [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Retro style: Street Gang [Allplate]" och våra andra tavlor från vår vägg-kollektion av metallprodukter.