• <%= message %>

Plåtskylt Retro style: Bicyclette [Allplate]

Bildnummer:90369
 Artist:Pablo
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Retro style: Bicyclette [Allplate]"

Posters på metall "Retro style: Bicyclette [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra metalltavla "Retro style: Bicyclette [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en tavla tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Retro style: Bicyclette [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Retro style: Bicyclette [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar metalltavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra metalltavlor definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att metalltavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både metalltavla "Retro style: Bicyclette [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.