• <%= message %>

Plåtskylt Protesting Birds by Banksy [Allplate]

Bildnummer:89500
 Artist:Kalla Spire
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Protesting Birds by Banksy [Allplate]"

Posters på metall "Protesting Birds by Banksy [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra plåtskylt "Protesting Birds by Banksy [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Protesting Birds by Banksy [Allplate]" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekor där "Protesting Birds by Banksy [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra plåttavlor definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Protesting Birds by Banksy [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.