• <%= message %>

Plåtskylt Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]

Bildnummer:89493
 Artist:Celio Rossi
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]"

Plåtskylt "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra plåtskylt "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Ovanliga material som en tavla tillsammans med en originell design.

Plåtskylt "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]" är det bästa exemplet på trendighet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Portraits: The Mysterious Lady [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.