• <%= message %>

Plåtskylt My Home: Dreamcatcher [Allplate]

Bildnummer:89526
 Artist:Dazbog
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "My Home: Dreamcatcher [Allplate]"

Plåtskylt "My Home: Dreamcatcher [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra plåtskylt "My Home: Dreamcatcher [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "My Home: Dreamcatcher [Allplate]" är det bästa exemplet på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "My Home: Dreamcatcher [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra metalltavlor definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både plåtskylt "My Home: Dreamcatcher [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.