• <%= message %>

Plåtskylt Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]

Bildnummer:89501
 Artist:Sarah Carlson
Visa fler+
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]"

Plåtskylt "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra poster på metall "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Plåtskylt "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]" är det bästa valet med tanke på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både poster på metall "Monkey with Banana Gun by Banksy [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.