• <%= message %>

Plåtskylt Modern World: Melody of Modernity [Allplate]

Bildnummer:88982
 Artist:William Dale
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]"

Plåtskylt "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra plåtskylt "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Ovanliga material som en tavla tillsammans med en originell design.

Plåtskylt "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekor där "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Modern World: Melody of Modernity [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.