• <%= message %>

Plåtskylt Maid in London by Banksy [Allpalte]

Bildnummer:89505
 Artist:Sarah Carlson
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Maid in London by Banksy [Allpalte]"

Metalltavla "Maid in London by Banksy [Allpalte]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra plåtskylt "Maid in London by Banksy [Allpalte]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en vacker design.

Metalltavla "Maid in London by Banksy [Allpalte]" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Maid in London by Banksy [Allpalte]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra posters på metall definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Maid in London by Banksy [Allpalte]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.