• <%= message %>

Plåtskylt Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]

Bildnummer:88883
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]"

Posters på metall "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra metalltavla "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en poster tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]" är det bästa exemplet på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekorationer där "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra plåttavlor helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både metalltavla "Life Manifesto: Winning and Learning [Allplate]" och våra andra tavlor från vår vägg-kollektion av metallprodukter.