• <%= message %>

Plåtskylt Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]

Bildnummer:88877
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]"

Plåtskylt "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra plåtskylt "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en poster tillsammans med en originell design.

Plåtskylt "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]" är det bästa valet med tanke på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Life Manifesto: Throw me to the wolves [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.