• <%= message %>

Plåtskylt Life Manifesto: Do It Now [Allplate]

Bildnummer:88882
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]"

Posters på metall "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra plåtskylt "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra metalltavlor helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Life Manifesto: Do It Now [Allplate]" och våra andra tavlor från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.