• <%= message %>

Plåtskylt Laugh Now by Banksy [Allplate]

Bildnummer:89502
 Artist:Sarah Carlson
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Laugh Now by Banksy [Allplate]"

Plåtskylt "Laugh Now by Banksy [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra metalltavla "Laugh Now by Banksy [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "Laugh Now by Banksy [Allplate]" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekor där "Laugh Now by Banksy [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra metalltavlor helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både metalltavla "Laugh Now by Banksy [Allplate]" och våra andra tavlor från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.